Om Holk

Vision & Historie

Om

+ H O L K

+ HOLK lægger stor vægt på den frie designproces og det unikke look, og dermed vil de enkelte styles altid være hånd-dekorerede, og for det meste kun findes i èt eller ganske få eksemplarer.

Materialer mixes på kryds og tværs af multikulturelle godter, som indiske og marokkanske festkjoler, 2hand jakker og andet f.eks fra USA og Europa.

Produkterne vil som minimum være 80% bæredygtige, enten i form af eksempelvis økologi, fairtrade og recycling. Altid produceret i Danmark og øvrige Europa.Stilen vil være feminin med et tvist af rå detaljer og kombinationer, som du kan følge under ”inspiration” på siden.

”Jeg har savnet at have håndværket med i processen at skabe et unikt stykke tøj. For mig betyder det at have fingrene i alle detaljer alt, og tror på at der hermed sendes god karma videre til modtageren. ”  Anita Holk

Om

H O L K + H O L K

H O L K + H O L K er webshoppen hvor du, der stiller krav til bæredygtighed, med god smag og unikt design, finder livsstilsprodukter der tilføjer din hverdag glæde og velvære, både til krop, øje og gane.

Du sparer tid, ved at samle dine køb på èn shop.

Mangler du outfittet til daglige eller festlige lejligheder, kan du løbende blive inspireret her på siden, Instagram og Facebook. Vi hjælper dig gerne med at  finde en lækker værtindegave eller en gave til at selvforkælelse.

H O L K + H O L K er en familievirksomhed, hvor den kreative styrke er den tidligere stifter og ejer af det danske brand Container gennem 16 år, Anita Holk og hendes døtre Julie og Nicoline.

Anita har en lang succesfuld baggrund som designer, og har nu samtidig med andre udvalgte brands, lanceret sin egen bæredygtige kollektion + H O L K.

Mindst 80 % bæredygtigt

Vores brands og produkter er valgt med omhu, omtanke og et krav om en naturlig respekt for både mennesker og miljø i hele verden. Varerne bliver produceret med mindst mulig belastning af miljøet, og vil altid blive sendt til dig fra vores lager i Danmark. Derfor er vores emballage eksempelvis også lavet i genbrugsmaterialer. Og en eventuel returseddel skal bestilles, da den ikke bliver printet til hver forsendelse.

Høj kvalitet

Produkter til enhver smag

Tilmeld nyhedsbrev

Vær den første til at modtage nyheder og tilbud

 Hold dig opdateret! Vær den første til at se gode tilbud og up-coming skønheds produkter, styles og accessories før de rammer hjemmesiden. Tilmeld dig nyhedsbrevet ved at udfylde kolonnen herunder.