Brands

Stort udvalg til dit behov

Vores brands er nøje udvalgt fra kriterier som bæredygtighed – fairtrade – økologi – håndværk og selvfølgelig god smag. Alt i alt hvad vi selv vægter højt i hverdagen og forsøger at leve efter, uden at være fanatisk. Vi vil udvide mængden af brands og produktsortiment løbende i et organisk tempo. Alle varer er testet af os selv, for at kunne stå inde for kvaliteten, som eksempel kan nævnes Fischer Pure Nature`s hudplejeprodukter igennem mindst 10 år, der kun kan anbefales på allerbedste vis, både omkring velvære, effekt og prisniveau, og så er det helt rene produkter.

+ H O L K

+ HOLK lægger stor vægt på den frie designproces og det unikke look, og dermed vil de enkelte styles altid være hånd-dekorerede, og for det meste kun findes i èt eller ganske få eksemplarer. Materialer mixes på kryds og tværs af multikulturelle godter, som indiske og marokkanske festkjoler, 2hand jakker og andet f.eks fra USA og Europa. Produkterne vil som minimum være 80% bæredygtige, enten i form af eksempelvis økologi, fairtrade og recycling. Altid produceret i Danmark og øvrige Europa.Stilen vil være feminin med et tvist af rå detaljer og kombinationer, som du kan følge under ”inspiration” på siden.”Jeg har savnet at have håndværket med i processen at skabe et unikt stykke tøj. For mig betyder det at have fingrene i alle detaljer alt, og tror på at der hermed sendes god karma videre til modtageren. ”  Anita Holk
Se produkter fra + H O L K

Booming Bags

Booming Bags står hovedsageligt for høj kvalitetFair Tradeunika og genbrug. Vi er den første og eneste forhandler af Booming Bags i Danmark. Denne unikke og mixede clutch, som vi har i to størrelser, er lavet af ægte læder fra overskudsproduktioner. De rester der forekommer ved almindelig læderproduktion, bliver sorteret i kvaliteten og genbrugt til taskerne, så der er mindst muligt spild. Booming Bags er primært kendt for det unikke blikfang, hvor ikke to tasker er ens. Taskerne er håndlavede, og derfor er der en særlig opmærksomhed på enhver detalje. Der produceres under begrebet Slow Fashion. Dette giver også hver enkelt taske ekstra kvalitet og gør den unik. Alle produkterne er lavet af erfarne fagfolk, der modtager fair løn og gode arbejdsforhold.
Se produkter fra Booming Bags

By LOHN

By LOHN er  dansk designede, økologiske og miljøvenlige interiørprodukter af høj kvalitet. Med baggrund i gamle håndværksformer som strikning og hækling, er der her opgraderet til et moderne og nutidigt interiør-design til boligen. Mange af By LOHN produkterne er håndlavede, med fokus på detaljen og det unikke udtryk, som netop kommer ud af dette håndarbejde. Sammen med den etiske tilgang, er fundamentet inspireret af de gamle håndværksdyder, kvaliteten, sjælen og hjertet, der ligger bag. At tilbyde boliginteriør i en fusion af skønhed og håndværk, forarbejdet med omhu og med respekt for miljøet.
Se produkter fra By LOHN

FarmMountain

FarmMountain – de bedste bønner - dufte - smag - autencitet - sjæl og så et menneskeligt ansigt bag råvaren. Friske råvarer, der nænsomt er ristet med toner af højlandskaffe og en ganske særlig aroma. Alt i alt en fyldig fløjlsblød smag som du sent glemmer. Bønnerne kommer fra Mount Elgons bjergsider i Uganda, Bududa, Sironko, Kapchorwa, Kenya og Malawi, hvor FarmMountain samtidig har startet en del velgørende projekter op, som I vil høre mere om i et kommende nyhedsbrev. Verdens kaffeproduktion opdeles i 3 kategorier: special kaffe, forbruger kaffe og lav kvalitets kaffe. Special kaffe vil normalt have defekter omkring 5–9 %. FarmMountain kaffe er sorteret to gange, og defektgraden er kun på omkring 0.3-1.8 %. FarmMountain's kaffe er klassificeret fra 1st til 3rd Cru, hvor 1st Cru er den højeste og fineste kvalitet.
Se produkter fra FarmMountain

Fischer P. Nature

Fischer Pure Nature tilbyder det naturlige valg, med en kosmetikserie bestående af plejeprodukter til hele kroppen, uanset alder og køn. Fischer, har en hel menneskealders erfaring inden for naturkosmetik, og dermed et solidt kendskab til råvaremarkedet, samt en sober tilgang til begrebet naturkosmetik. Kun de allerbedste, mest naturlige og reneste råvarer accepteres – ren natur og økologi er selvindlysende faktorer i produkterne. En holistisk og miljøbevidst vurdering, ligger til grund for hele produktionen, der er lavet i Danmark, uden lange miljøbelastende mellemtransporter, inden den når frem til kunden. Som førende leverandør til wellness-, bad- og spa-huse, går Fischer heller ikke på kompromis, når der skal nytænkes og skabes produkter.
Se produkter fra Fischer P. Nature

Marjana

Cooperative Marjana – er en fabrik vi fik kontakt til, da vi i sommer besøgte i Marokko. På fabrikken arbejder der udelukkende kvinder – og arbejdet er med til at styrke kvindernes selvopfattelse, i et samfund hvor der langt fra er ligestilling. Marjana er et kvinde-kooperativ, der giver kvinderne mulighed for at kunne forsørge sig selv og deres børn. I bestemte områder af Marokko vokser argan træerne vildt (så det ud til J). Arganolie fremstilles af nødderne fra træerne, og er en økologisk og vegetabilsk olie, med en række fantastiske egenskaber til hud, hår, negle og helbred, blandt andet på grund af nøddernes høje indhold af E vitamin. Det tager omkring 15 timer at producere 1 liter argan olie, og derfor er det en af verdens dyreste vegetabilske olier.
Se produkter fra Marjana

Rebæl

Hos Rebæl, er visionen at skabe et alternativ til det traditionelle og klassiske cocktail-håndværk, ved at tilbyde veltilberedte økologiske gourmet cocktails på flaske. Rebæl cocktails er udviklet efter egne opskrifter, og sammensættes  udelukkende af nøje udvalgte lokale, nordiske og økologiske råvarer, produceret hos de bedste og mest passionerede frugtavlere, gartnerier og destillerier, der efter mange års erfaring og specialisering er de absolut bedste på deres felt. Smagen er enkel, 100% naturlig og økologisk, og så er den crafted i Denmark. Kort sagt kan du nu meget nemt servere cocktails for dine gæster, uden at være i køkkenet hele aftenen. Du kan nyde den en sommeraften på terrassen med dine nærmeste, eller bruge den som den nemme ”gourmet” festival-løsning.
Se produkter fra Rebæl

Relove and Roses

Relove and Roses er et bæredygtigt design-univers Relove and Roses genskaber og forvandler indiske sarier og andre vintage-tekstiler til eksklusivt, moderne, bæredygtigt tøj og accessories til kvinder på ansvarlig vis, og i respekt for materialerne og disses historie. Alle materialer bliver nøje udvalgt efter farve, mønstre og kvalitet for at nå den endelige, æstetiske form og udtryk. For at mindst muligt går til spilde, udnyttes materialet til både små og store items, herunder accessories. Relove handler om historien, der fortsætter. En historie der på smukkeste vis lever videre, på tværs af nationaliteter og traditioner - når et stykke tøj går igen fra en kvinde til en anden, og dermed bliver brugt og værdsat på ny. ”Jeg synes, at det så fascinerende, at stoffet har en historie. At det har været vidne til en anden kvindes liv og traditioner, og at en ny kvinde så vil købe det, glæde sig over det og fortsætte historien – det værdsætter jeg virkelig” Mia Staunsager, Relove and roses.  
Se produkter fra Relove and Roses

Høj kvalitet

Produkter til enhver smag

Tilmeld nyhedsbrev

Vær den første til at modtage nyheder og tilbud

 Hold dig opdateret! Vær den første til at se gode tilbud og up-coming skønheds produkter, styles og accessories før de rammer hjemmesiden. Tilmeld dig nyhedsbrevet ved at udfylde kolonnen herunder.